Aliatul funcțiilor cerebrale

Cebraoptim (cebraoptim.ro) vrea ca fiecare experiență pe portalul nostru să fie una pozitivă, motiv pentru care ne concentrăm pe îmbunătățirea serviciilor. De aceea, încrederea clienților în serviciile și în personalul nostru este una dintre principalele noastre preocupări, fapt pentru care administrăm în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați.

Așadar, Cebraoptim (cebraoptim.ro), operat de societatea MEDICINAS SRL, ce are sediul pe Str. Rodiei nr 37, Sector 3, București și care este înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/13566/2016 solicită date personale cu caracter personal în scopurile:

– pentru a prelucra comenzi și a furniza produse și servicii dorite

– pentru a evalua produsele și serviciile pe care vi le punem la dispoziție

– pentru a beneficia de acces la site în calitate de utilizator înregistrat

– pentru a analiza și a îmbunătăți site-ul, oferta comercială și publicitate

– pentru a putea participa la concursuri ori promoții

– pentru a putea transmite mesaje non-comerciale ori administrative, precum schimbări în site ori privind contul de utilizator.

– pentru a vă putea transmite oferte, promoții ori mesaje publicitare, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Cum vor fi folosite datele cu caracter personal de către Cebraoptim (cebraoptim.ro)

Datele cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății, care se află pe teritoriul României. De asemenea, găzduirea și stocarea acestora se realizează în același loc.

Acestea vor putea fi furnizate altor companii cu care avem parteneriate, însă numai în cazul în care există un angajament de confidențialitate din partea acestora și, de asemenea, numai în scopurile enumerate mai sus.

Informațiile solicitate în cazul plăților online fac parte din condițiile de utilizare a procesatorilor de plăți, fapt pentru care Cebraoptim (cebraoptim.ro) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la card.

Datele cu caracter personal vor fi dezvăluite numai în cazul în care este imperial pentru protejarea Cebraoptim (cebraoptim.ro) împotriva fraudelor, pentru apărarea drepturilor ori proprietatea, dar și în cazul în care este vorba despre o obligație legală în fața autortităților.

Cât timp vor fi stocate datele cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce sunt solicitate de Cebraoptim (cebraoptim.ro) sunt următoarele: numele și prenumele, număr telefon, adresa de domiciliu/reședință/de transport, adresa e-mail, opțional nume companie, adresa IP, etc.

Datele cu caracter personal stocate de Cebraoptim (cebraoptim.ro) vor fi păstrate cât timp prevede legea ori, dacă nu există nicio condiție, vor fi păstrate cât timp sunt necesare pentru a vă pune la dispoziție serviciile noastre. Puteți, însă, solicita anularea contului de client și ștergerea datelor dvs. trimițând un e-mail către Cebraoptim (cebraoptim.ro), folosind adresa office@medicinas.ro.

NOTĂ

În cazul datelor cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sunt incorecte ori incomplete sau pur și simplu doriți rectificarea ori ștergerea acestora puteți să ne cereți acest lucru printr-un e-mail, pe adresa office@medicinas.ro.

De asemenea, dacă considerați că datele dvs. n-au fost gestionate ținând cont de prevederile legale, puteți să depuneți o reclamație pe e-mail, pe adresa office@medicinas.ro, urmând să fie analizată și rezolvată.

Prin citirea acestui document, clienții Cebraoptim (cebraoptim.ro) iau la cunoștință și înțeleg faptul că datele cu caracter personal furnizate către Cebraoptim (cebraoptim.ro) constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de Cebraoptim (cebraoptim.ro) și/sau derularea activității comerciale/ contractuale.

Go top